Barbara Vitez (18 godina)

Rođena je 13.08. 2001. godine u Senti, Srbija.

Ima svetlo smeđu kosu, smeđe oči i visoka je 157cm. Nestala je 25.10.2017. godine.

Ukoliko ste je videli ili imate informacije o njoj molimo Vas da se javite na broj 0800/200-880.

Ukoliko je neko koga Vi poznajete nestao, molimo Vas da nestanak prijavite na broj 0800/200-880 ili na sajtu www.nestalisrbija.rs.

Ostavite poruku Barbari u vidu komentara ispod. Hvala.

18 thoughts on “Barbara Vitez (18 godina)

 1. Nadam se da ćeš moći da pročitaš poruku. Nadam se da si dobro. Nadam se da dišemo isti vazduh. Nadam se da gledamo isto sunce. Nadam se da si dobro.

 2. Barbara,mnogo je vremena proslo kako zeljno iscekujemo vest da si pronadjena.Pomisli na tvoju mamu i javi joj se jer previse je patila.Olaksaj joj samo jednim pozivom.Cekamo te.

 3. nisi zaboravljena i nikada nećeš biti,za tebe imam jednu poruku a to je:budi jaka.Jer ja duboko vjerujem da si jača od svog ovog zla koje svijetom hara,budi jaka anđele lepi mislimo na tebe!💙

 4. Sve će na kraju biti ok, a ako još uvek nije sve ok – znači da još uvek nije kraj!“
  Čuvaj se, budi jaka i znaj da nisi sama niti zaboravljena! ♥️
  Želim ti srećan povratak voljenima 🍀

 5. Čovek mora da se bori i bude istrajan da bi uspeo da pobedi uprkos situaciji u kojoj se nevoljno našao. Važno je da ne zaboraviš ko si, i uspećeš da promeniš život pre ili kasnije. Snaga je u tebi! Takodje, uprkos tome kako može da se čini, nisi sama, jer postoje ljudi koje žive za tebe, i koji bi sve učinili da ti pomognu.

 6. Neka ti Bog pomogne da se vratiš svojim voljenima. Budi jaka gde god da si…🙏🙏🙏

 7. Barbara u kontaktu sam sa tvojom mamom iako se ne poznajemo.Mnogo joj je tesko i nema dana,noci da ne misli na tebe.Olaksaj joj samo jednim pozivom ili porukom.Cekaju te.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *