Za Vladanom Janićem se i dalje traga – porodica moli za pomoć

Četrdesetšestogodišnji Vladan Janić nestao je 8. aprila. Mobilni telefon je jedini trag koji je ostavio za sobom.

Vladanov nestanak prijavila je njegova rođena sestra Tatjana Krstić. Kaže da se sa bratom čula tog 8. aprila oko 15 časova, kada joj je potvrdio da neće doći na zajednički ručak kod majke. Ne sluteći ništa, Tatjana je sa suprugom otišla kod majke i vratila se u stan nešto posle 18 časova. Tu je, kako kaže, zatekla kesu u kojoj su bili Vladanovi ključevi od njenog stana, i njegov mobilni telefon.

– Pomislila sam prvo da je zaboravio kesu, jer je možda žurio. Nisam ni pomislila da je to sve ostavio namerno. Posle dva dana sam shvatila da je čudno što ne dolazi. Uzela sam njegov telefon, videla propuštene pozive i to da je izbrisao listu poziva od ranije, i tada sam već shvatila da nešto nije dobro. Pozvala sam policiju da prijavim nestanak, priča Tatjana Krstić.

Vladan je bio konobar i 10. aprila je trebao da počne da radi u jednom beogradskom restoranu. Međutim, samo dva dana ranije gubi mu se svaki trag.

– Ja se samo nadam da je sa njim sve u redu i da je živ, kaže njegova sestra.

Porodica i prijatelji sigurni su da nije imao nikakvih problema, ni razloga da sebi naudi.

-Bojim se da je naseo na neku glupu prevaru. Mogu da pomislim da je hteo da promeni sve u svom životu i da je tako naprasno otišao, bez reči. Možda se plašio da se porodica, majka i ja, nećemo sa tim složiti, ne znam.

Tatjana Krstić foto/printsc: prva.rs

 

Vladan Janić nkada ranije nije odlazio od kuće. Bilo je situacija da ga ne vide po nekoliko dana, ali ne i da im se ne javi.

– Da li radi nešto što ne bi trebalo da radi – nije važno. Samo da je živ, kaže Tatjana Krstić.

Vladan je kod sebe imao samo ličnu kartu. Porodice Krstić i Janić mole sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Vladanu, da pozovu broj 063/313-690.

Elena Marković (14) je nestala

U jutarnjim časovima 24.8.2023 oko 5:30h utvrdjeno da je nema u svojoj sobi a takodje ni u kući, sumnjamo da se nalazi pod teritorijom Novog Knaževca.
Da li znate nešto o ovoj osobi?